Geweldig nieuw album van singer/songwriter JJ Grey uit Jacksonville opgenomen in de Retrophonic Studio in Saint Augustine, Florida en geproduceerd door JJ Grey en Dan Prothero met hij al heel lang samenwerkt. Met dit zevende album (eerste studioalbum sinds Georgia Warhorse uit 2010, Brighter Days uit 2011 was een livealbum) zal JJ Grey, die in Amerika al een grote meneer is, nu ook Europa gaan veroveren. Grey is een geboren verhalenverteller die zegt dat de nieuwe songs gaan over “het feit dat je zelf je grootste vijand bent en over gewone mensen die zichzelf af en toe voorbij lopen en over de schreef gaan“; dit alles vertolkt door zijn rauwe, emotievolle stem en begeleidt door een rockende band en dampende blazerssectie.

JJ Grey die dit jaar zal optreden tijdens SXSW in Austin, heeft al op veel grote festivals gestaan zoals Lollapalooza, Bonnaroo, Austin City Limits Festival, Byron Bay Festival ((Australie) en het Montreal Jazz Festival en heeft op het podium gestaan met o.a. Lenny Kravitz, BB King, The Black Crowes,The Allman Brothers, Los Lobos en Ben Harper. Met zijn indrukwekkende podium persoonlijkheid, spreekt hij een steeds groter publiek aan (van jong tot oud) en zal deze zomer met een spectaculaire live show naar Europa komen voor een uitgebreide tour.

17 Mei Ribs en Blues Festival Raalte
12 juli North Sea Jazz Rotterdam
13 juli Bospop Weert

Deel: