De kaartverkoop voor het concert dat Barbra Streisand zal gaan geven op 6 juni in de Ziggo Dome ging dusdanig goed dat Streisand’s management heeft besloten om er op 10 juni een tweede concert aan vast te plakken. Het eerste concert is nog niet uitverkocht. Verwacht wordt dat de vraag naar de kaartjes voor het tweede concert net zo groot zal zijn. Dus als u erbij wilt zijn, de kaartverkoop voor het concert op 10 juni start vrijdag 12 april.

De zangeres komt niet alleen, Barbra Streisand Live is inclusief een volledig orkest en speciale gasten waaronder Chris Botti, haar zoon Jason Gould, en zus Roslyn Kind. La Streisand is de enige artiest die ooit een Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America, Golden Globe, National Medal of Arts en Peabody Awards alsmede de Franse Legion d’Honneur en de American Film Institute’s Lifetime Achievement Award in ontvangst mocht nemen, in feite 2 Oscars, 5 Emmys, 10 Grammys, een Tony en 12 Golden Globes inclusief de Cecil B. DeMille Award.

Deel: