Vannacht zette Armin van Buuren met zijn A State of Trance 600 ‘The Expedition’ wereld tour een spectaculaire show neer in een uitverkocht Madison Square Garden in New York. De show, waarvan de kaarten binnen 1 uur uitverkocht waren, trok zo’n 15.000 mensen en werd wereldwijd door honderdduizenden mensen bekeken en miljoenen mensen beluisterd via de live video uitzending op www.astateoftrance.com.

’s Werelds bekendste arena – Madison Square Garden, waar onder andere Michael Jackson en Queen hebben opgetreden, vormde het podium voor DJ’s Ferry Corsten, Markus Schulz, W&W, Alex M.O.R.P.H. en natuurlijk Armin van Buuren zelf. Trevor Guthrie, de zanger van Armin’s nieuwe single ‘This Is What It Feels Like’ gaf een spetterend live optreden. Ferry Corsten en Markus Schulz, twee DJ’s van wereldformaat, trapten met succes hun nieuwe ‘back2back’ project af,  New World Punx.

Volgende week, op 6 april, sluit Armin van Buuren zijn wereld tour af met een optreden in de uitverkochte Brabanthallen van Den Bosch. Met haar 30.000 bezoekers en meer dan 30 DJ’s op de line-up zal ‘A State of Trance 600’ in Den Bosch het grootste trance evenement in Europa zijn.

Deel: