Het muziekgezelschap Motel Westcoast, met in de gelederen onder meer Syb van der Ploeg (De Kast) en Edward Reekers (Kayak), heeft vrijdagavond in De Rijswijkse Schouwburg 2 x feest gehad. Zanger Edward Reekers vierde precies op de kop af zijn 35 jarig artiestenjubileum, Reekers, de zanger van de grote Kayak hit “Ruthless Queen”, deed op 22 maart 1978, auditie bij Kayak voorman Ton Scherpenzeel om de groep te komen versterken. Reekers ontving een award en vele felicitaties van zijn collega’s.

Daarnaast werd de 100.00e bezoeker feestelijk ontvangen. Motel Westcoast is gestart in 2007 en gaat om het jaar op tournee, de (4e) theatertournee omvat 50 shows door het hele land. De show is o.a. nog te zien in Nijmegen, Rotterdam, Eindhoven, Roermond en Leeuwarden.

Motel Westcoast is een voorstelling die wordt beleefd als een muzikale reis door de glorietijden van de legendarische Amerikaanse Westcoast bands. De uitvoerend artiesten zijn Edward Reekers (Kayak), Brenda van Aarsen ( als vervangster voor de van een ongeluk herstellende Mirjam Timmer), Julian Thomas en Syb van der Ploeg (De Kast). Het gezelschap speelt vele hitsongs van Amerikaanse Westcoastgroepen als Eagles, Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Toto, The Byrds, Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac, allen die hun oorsprong vonden aan de Westcoast van de USA.

Deel: