In navolging van haar optreden tijdens de Oscar uitreiking vorige maand heeft Barbra Streisand een Europese tournee aangekondigd. De tour brengt de 70-jarige zangeres naar Cologne, Amsterdam, Londen and Parijs. Het concert in de Ziggo Dome is op 6 juni, de zangeres komt niet alleen, Barbra Streisand Live is inclusief een volledig orkest en speciale gasten waaronder Chris Botti, haar zoon Jason Gould, en zus Roslyn Kind.

La Streisand is de enige artiest die ooit een Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America, Golden Globe, National Medal of Arts en Peabody Awards alsmede de Franse Legion d’Honneur en de American Film Institute’s Lifetime Achievement Award in ontvangst mocht nemen, in feite 2 Oscars, 5 Emmys, 10 Grammys, een Tony en 12 Golden Globes inclusief de Cecil B. DeMille Award.

Deel: