Eerder maakte de organisatie van Ribs & Blues al een aantal namen bekend die het affice van het festival gaan sieren. De Bar Blues Band, Atri N’ Assouf, Barrelhouse, Big Boy Bloater, Giant Tiger Hooch, JJ Grey & Mofro, Kat Men, King of the World, Larry & his Flask, Matt Schofield, Nick Waterhouse, Popa Chubby, Qeaux Qeaux Joans, The Heavy, Tom Veltien Band, Trampled under Foot, Treetop Flyers en Walter Trout.

Vandaag zijn er voor de pre-party een aantal grote namen bijgekomen. 10CC, Level 42 en DeWolff zullen op zaterdag 18 mei een optreden gaan verzorgen. In totaal komen 24 acts voor Ribs & Blues 2013 naar het aangeklede festivalterrein aan de Domineeskamp in centrum Raalte. Aan de line up voor de openingsavond wordt koortsachtig gewerkt. Vorig jaar beleefden 8000 bezoekers de compleet uitverkochte show van Status Quo.

Ribs & Blues trok in 2012 ruim 50.000 bezoekers. Die komen zeker niet alleen voor fantastische muziek . De ongedwongen festivalsfeer, het verrassende entertainment , het kinderparadijs en natuurlijk de beste spareribs worden nog steeds geroemd!

Deel: