Hij Gelooft in Mij, de musical over het leven van zanger van het levenslied André Hazes, wordt met vier extra maanden verlengd en is tot en met eind december 2013 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Avond aan avond, sinds de allereerste keer datHij Gelooft in Mij in oktober 2012 voor publiek werd gespeeld, is elke zaal compleet uitverkocht geweest. Begin januari werd de speelperiode van de voorstelling met drie maanden verlengd en inmiddels zijn ook alle voorstellingen tot juli uitverkocht. De musical over het leven van André Hazes, met in de hoofdrollen Martijn Fischer, Chantal Janzen, Hadewych Minis, Cees Geel, Tina de Bruin, Frank Lammers, Doris Baaten en Hajo Bruins is nog tot eind dit jaar te zien in het DeLaMar Theater.

De kaartverkoop voor de maanden september, oktober, november en december 2013  gaat maandagochtend 18 februari om 10:00 uur van start. Ook voor de voorstellingen in juli en augustus zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.

 

Deel: