Grandmono brengt op maandag 18 februari a.s. ‘Tangled Up’ uit, de nieuwe single van Caro Emerald. Het is de eerste single van het langverwachte album ‘The Shocking Miss Emerald’ dat deze lente zal uitkomen. De mix van hiphop, tango en stijlvolle pop maakt ‘Tangled Up’ een perfect voorproefje voor het nieuwe album, dat grotendeels ge├»nspireerd is op de levendige kunst, entertainment en modescene van Parijs aan het begin van de vorige eeuw. De video voor het nummer is afgelopen week ook in Parijs opgenomen.

‘Tangled Up’ is geschreven door Vincent Degiorgio, David Schreurs, en Guy Chambers en geproduceerd door David Schreurs en Jan van Wieringen. In het nummer is een gastrol weggelegd voor bandoneonist Carel Kraayenhof.

Van het debuutalbum ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ zijn wereldwijd inmiddels 1.5 miljoen exemplaren verkocht. Ook de Verenigde Staten begint Caro Emerald inmiddels te ontdekken, zo staat het album sinds vorige week op #1 in de iTunes Jazz Charts. Caro Emerald en haar band geven in maart een aantal shows in Duitsland en Engeland, waaronder een show in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen op 11 maart. In Nederland zal de zangeres dit jaar op enkele festivals spelen, waaronder Paaspop en Dauwpop.

Deel: