Op 26 mei kan iedereen in één keer alle hoogtepunten uit de musicalwereld meemaken. Dan is in Haarlem namelijk het mooiste musicalspektakel van het jaar te zien; MusicalMemories! Ga mee op reis langs alle grote klassiekers die ooit in het theater te zien zijn geweest. De cast bestaat uit onder anderen Tony Neef, Linda Wagenmakers, Jeroen Phaff en Marleen van der Loo. Inmiddels is bekend dat ook musicalster, zanger en acteur René van Kooten meezingt in MusicalMemories. Onder begeleiding van een grote liveband en het MusicalCamp ShowChoir haalt de cast oude herinneringen boven met dit grootschalige concert.

In MusicalMemories komen alle hoogtepunten van de mooiste musicals voorbij. Het musicalconcert is slecht één dag, exclusief in Stadsschouwburg Haarlem te zien. De cast bestaat uit grote musicalsterren als Tony Neef en Linda Wagenmakers. Onlangs werd bekend gemaakt dat ook musicalster, zanger en acteur René van Kooten deel gaat uitmaken van de cast van MusicalMemories. René was eerder te zien in onder andere ‘Aïda’, ‘Love Me Tender’, ‘Zorro’ en ‘Next to Normal’. Dit seizoen is hij te zien in de rol van Alex in de musical ‘Aspects of Love’.

René en de andere castleden van MusicalMemories staan op het podium met een 6-koppige liveband en het MusicalCamp ShowChoir. Dit koor bestaat voor de helft uit de leerlingen van MusicalCamp 2013. De andere helft bestaat uit talent uit de regio Noord-Holland. Met MusicalMemories maakt u binnen de muren van de intieme Stadsschouwburg Haarlem, alle mooie momenten mee uit de meest swingende en ontroerende musicals. Kaarten zijn al te koop vanaf slechts 25 euro. MusicalMemories is exclusief te zien in de Stadsschouwburg in Haarlem, op 26 mei 2013. Er is een matineevoorstelling om 14.30 uur en een reguliere voorstelling om 20.15.

Deel: