Vandaag heeft organisator Rock ’n Roots bekent gemaakt dat Nederland weer een festival rijker is. Op 6 juli as organiseert   Rock ’n Roots namelijk de eerste editie van Roots In The Park in het Julianapark in Utrecht. Over het festival zegt de organisatie op Facebook:

“Roots In The Park brengt hedendaagse soul, blues, jazz, folk en aanverwante muziekstijlen samen binnen een ééndaags festival in de sfeervolle setting van het Julianapark te Utrecht. Centraal in Nederland gelegen, met directe openbaar vervoer verbindingen en gratis parkeervoorzieningen geniet Roots In The Park een optimale bereikbaarheid”.
En inmiddels hebben ze ook al de eerste drie namen vrij gegeven van de artiesten die op deze 1e editie ten tonele zullen verschijnen: De Amerikanen van Gov’t Mule, de Canadees Ben Caplan met zijn band The Casual Smokers en het Spaanse Excitements zijn gecontracteerd. Nieuwe namen zullen binnenkort worden vrijgegeven.
Kaarten voor het festival zijn vanaf 9 februari te verkrijgen via Ticketmaster.nl en kosten € 29,00. Let wel, dit is een vroegboekactie want vanaf 15 maart kosten de kaarten € 35,00.
Deel: