The Strokes hebben de release van hun nieuwe, vijfde studioalbum aangekondigd: ‘Comedown Machine’ zal op 26 maart 2013 uitkomen op RCA Records. Het album is vanaf vandaag te bestellen via de officiĆ«le website van de band. Exclusieve versies van het album zullen later bekend gemaakt worden. ‘All The Time’ is de eerste single van het nieuwe album.

De pre-order van ‘Comedown Machine’ op iTunes en andere retailers start op 19 februari. De fans ontvangen bij bestelling op iTunes gratis de nieuwe single, ‘All The Time’. Een andere, nieuwe albumtrack, ‘One Way Trigger’, is nu gratis te downloaden op de site van The Strokes.

The Strokes, bestaande uit Julian Casablancas (lead vocals), Nick Valensi (gitaar), Albert Hammond Jr. (gitaar), Nikolai Fraiture (bas) en Fabrizio Moretti (drums) heeft 4 albums uitgebracht: ‘Is This It (2001), ‘Room On Fire’ (2003), ‘First Impressions Of Earth’ (2006) en ‘Angles’ (2011), die meer dan 5 miljoen exemplaren hebben verkocht wereldwijd. De band heeft als headliner op vele festivals gespeeld in de US en UK, waaronder Isle of Wight Festival, Lollapalooza, Hurricane Festival, Splendour in The Grass, Rockness, Outside Lands, Austin City Limits en New York City’s Madison Square Garden.

Deel: