In maart staat Van Dik Hout in de Nederlandse theaters met de gloednieuwe theatershow LEEF!, vernoemd naar het gelijknamige album. LEEF! is het 7de album van Van Dik Hout en is stevig omarmd door zowel het publiek als de pers, een kwalitatief hoogstaand album zoals men van Van Dik Hout kan verwachten. Van Dik Hout heeft al jaren een eigen plaats in het Nederlandstalige muziekgenre. Met de enorme hit ‘Stil in mij’ schreven zij geschiedenis. Deze single is te vinden op de debuut-cd die meer dan zestig weken in de albumlijsten stond en werd bekroond met platina.

In LEEF! worden grote en kleine onderwerpen bezongen in een theatrale setting. LEEF! is een ode aan het leven met liedjes over de liefde en alledaagse dingen uit het leven. Uiteraard zullen de grote hits van Van Dik Hout niet ontbreken.

Speeldata: 28 februari t/m 4 april 2013

Deel: