Foo Fighters frontman Dave Grohl heeft samen met Slipknot’s zanger Corey Taylor een nummer opgenomen. Het nummer ‘From Can To Can’t’ maakt onderdeel uit van de soundtrack voor de onlangs opgenomen documentaire ‘Sound City’. ‘Sound City’ gaat over de gelijknamige legendarische opname studio te Los Angeles. Ook werden er wereldhits opnieuw opgenomen als ‘Nevermind’ van Nirvana en ‘Rumours’ van Fleetwood Mac. Op ‘From Can To Can’t’ zijn ook Cheap Trick’s Rick Nielsen en Kyuss’ Scott Reeder te horen.

Buiten Corey Taylor werkten ook Trent Reznor van Nine Inch Nails, Josh Homme van Queens of the Stone Age, Stevie Nicks van Fleetwood Mac, John Fogerty van Creedence Clearwater Revival, Taylor Hawkins van Foo Fighters en Brad Wilk van Rage Against the Machine mee aan de soundtrack. Het nummer ‘Cut Me Some Slack’ dat Grohl samen met Sir Paul McCartney staat ook op de soundtrack. ‘Cut Me Some Slack’ had haar premiere tijdens het op 12-12-12 benefiet concert te New York, alwaar Grohl het speelde met McCartney en Krist Novoselic en Pat Smear, beiden ex Nirvana bandleden. Op 18 januari zal Grohl tesamen met zijn superband The Sound City Players optreden tijdens de première van de documentaire op het het Sundance Film Festival te Utah.

http://youtu.be/d2GCp8vs168

Deel: