‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ Mocht je nog geen tickets hebben dan is dit je kans! De kaartverkoop voor Toppers in Concert 2013 loopt zo voorspoedig dat de succesformatie besloten heeft nog een extra concert op zondag 26 mei a.s. toe te voegen. Het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ is ook dit jaar dus weer de meest geliefde avond uit van het jaar. Naast 24 en 25 mei staan de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger nu dus ook op 26 mei in de Amsterdam ArenA. Op 24, 25 en nu ook 26 mei wordt het dus weer drie onvergetelijke avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers en genieten van ‘Guest Stars’ als Tavares, de Vengaboys en Najib Amhali.

Het thema voor 2013 is ‘THE 1001 EDITION’. Het belooft een magische zwoele nacht te worden in een sprookjesachtig decor. Het kledingadvies is ‘Glitter Mystic With a Touch of Gold’. Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Rene Froger en diverse verrassende speciale gasten zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar! De komende maanden nog heel veel nieuws maar wij kunnen je verzekeren; DIT MAG JE NIET MISSEN! Tickets voor het extra concert op zondag 26 mei zijn vanaf morgen verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl, 0900 – 0088 en de Ticketpoint verkooppunten. Toppers in Concert steunt de campagne ‘Weet waar je koopt!’ en adviseert dringend uitsluitend tickets te kopen via bovenstaand kanaal, het enige officiële verkoopkanaal van Toppers in Concert 2013. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Deel: