Fleetwood Mac’s Stevie Nicks heeft tijdens een interview aangegeven dat de tournee die Fleetwood Mac dit jaat gaat houden geen standaard tournee zal zijn. In april starten ze in de V.S. met hun tour, Nicks liet weten dat de tour anders zal zijn dan dat we van ze gewend zijn. “We spraken met elkaar over hetgeen wat we nu hebben en hoe ver we gekomen zijn. Ik zei tegen Lindsey; Ik wou dat je pa en ma nog leefden, zij zouden zoiets gehad hebben van; goed gedaan Lindsey, wat zijn wij blij dat je gestopt bent met zwemmen en de rock& roll ingedoken bent in plaats van het zwembad!”.

Nicks vertelde verder dat ze Chris McVie enorm mist in de band. “We hebben met zijn allen uit alle macht geprobeerd om haar over te halen om te blijven. Maar als je in haar ogen keek, dan wist je al dat ze er klaar mee was. Zoals Taylor Swift zou zeggen; we komen nooit meer bij elkaar, nooit. Dat zeiden de ogen van Chris…. Maar ik zou bedelen, lenen en alles bij elkaar schrapen om haar – als er zoveel nodig was – 5 miljoen dollar te geven als ze daarmee weer terug kwam. Zo erg mis ik haar”.

Deel: