Kern Revolutionaire Zaken vult de laatste lege plek op Stukafest Utrecht. De rappers hebben de plek op het studentenkamerfestival gewonnen tijdens de Stukacontest, waar vier muziekacts het tegen elkaar opnamen. De jury, bestaande uit Tamara van Esch (Mevrouw Tamara), Lisa de Jongh (Paradiso) en Martijn Mannak (Staplab), vindt de maatschappijkritische rappers een spannende toevoeging aan het huidige programma, maar gaf wel de boodschap dat het in een akoestisch vorm gegoten moet worden.

Donderdag 7 februari vindt de vijfde editie van Stukafest Utrecht plaats in twintig studentenkamers. Stukafest Utrecht is intiem, bijzonder en gezellig. Studenten en andere geïnteresseerden worden geprikkeld om op een toegankelijke en tegelijkertijd exclusieve manier een stukje cultuur te beleven. Het culturele festival brengt muziek, poëzie, cabaret, literatuur en nog veel meer moois naar verschillende studentenkamers in en rondom de binnenstad.

Een klein publiek maakt in een intieme setting kennis met gevestigd en aanstormend talent: een bijzondere en unieke ervaring. Kaarten kosten € 4,50 voor één ronde of het Stukafeest, € 11,- voor drie rondes en € 14,- voor drie rondes inclusief toegang tot het Stukafeest.

Foto’s: ArmellevanHelden

Deel: