Een uit Hollywood afkomstige prive detective beweerd videobeelden te hebben die het bewijs leveren dat de zangeres Whitney Houston is vermoord. Paul Huebl zegt dat hij bewijs heeft dat Whitney slachtoffer is van machtige drugs handelaren die mannen op haar hebben afgestuurd om haar schuld tegenover hun te innen. De beelden – gemaakt door een bewakingscamera – zouden twee mannen laten zien die regelmatig rondhingen bij het Beverly Hilton hotel, waar Houston verbleef toen ze overleed. De dag voor haar dood zou ze cocaine ontvangen hebben en later zou ze gezegd hebben dat ze moe is van die troep.

Volgens Huebl doelde ze met die opmerking niet over het gebruik van de drugs, maar over het lastig gevallen worden door de handelaren vanwege haar schuld die al tot 1,5 miljoen dollar zou zijn opgelopen. Op 11 februari, de dag van haar overlijden, is de zangers 45 minuten alleen gelaten in haar hotelkamer. Huebl beweerd dat gedurende die tijd de moordenaar(s) hebben toegeslagen en hij de beelden heeft die dit bewijzen.

De lijkschouwer kwam tot de conclusie dat de zangeres is overleden door verdrinking in haar bad na het gebruik van drugs. Hij sloot hiermee een misdrijf uit. Huebl bestudeerde het rapport en het is overduidelijk dat Houston’s lichaam duidelijke verwondingen vertoonde, die zouden zijn ontstaan toen ze zich verweerdde, en dat er in haar hotelkamer sporen waren aangetroffen van een worsteling.

Deel: