De mannen van Pulp hebben een nieuw nummer getiteld ‘After You’, dat is geproduceerd door James Murphy (LCD Soundsystem). Het nummer is in 2001 als demo opgenomen tijdens de sessies voor hun album ‘We Love Life’, deze verie is een nieuwe studio-opname. ‘After You’ is in oktober opgenomen en deze maand samen met Murphy afgemaakt. Begin deze maand – 8 december – gaf Pulp een spetterend optreden in het Sheffield’s Motorpoint Arena. De fans die bij dit optreden aanwezig waren kregen een Kerstkaart met het volgende bericht: “We hebben een klein Kerstcadeau voor jullie, maar het mag pas tijdens de Kerst geopend worden, Oke? Als jullie de code op de kaart op Kerstavond na middernacht op een computer invoeren, dan ontvangen jullie een leuke verrassing. maar…. alvast niet stiekem kijken voor die tijd! Dat zou zeer ontdeugend zijn!”.

Als beloofd werd de link op 25 december om precies 1 minuut over 12 geactiveerd, waardoor de fans de nieuwe versie konden downloaden van ‘After You’, welk een minuut langer duurt dan de eerder uitgelekte demo versie. Hun meest recente concert gaven ze tijdens de Coachella Cruise in de Caribbean, die liep van 16 tot 23 december waar ook James Murphy bij aanwezig was. Momenteel hebben Jarvis Cocker and co er nog geen reunie plannen voor 2013.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/72492613″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Deel: