Rolling Stone gitarist Ronnie Wood en zijn kersverse bruid willen heel graag een gezin stichten. De 65-jarige Wood trad afgelopen vrijdag 21 december in Londen in het huwelijk met de 34-jarige Sally Humphreys. Sally heeft altijd al kinderen willen hebben, en denkt dat Ronnie een fantastische vader zal zijn. Uit andere relaties heeft Wood vier volwassen kinderen. De gitarist is twee keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk met voormalig fotomodel Krissy Findlay, duurde van 1971 tot 1978 en bracht een zoon voort, Jesse. Krissy overleed in 2005.

In 1985 trouwde Ronnie met Jo, in 2011 gingen de twee uit elkaar na Ronnie’s affaire met serveerster Katia Ivanova. Het voormalige stel heeft twee kinderen, Leah en Tyrone, en Jo’s zoon uit een eerdere relatie, Jamie genaamd.
De rocker leerde Sally – van beroep theaterproducer – negen jaar geleden kennen, maar startten vorig jaar pas met daten. Zes maanden na dat ze een relatie kregen, vroeg Ronnie haar ten huwelijk. Ze trouwden dus afgelopen vrijdag in het Dorchester hotel te Londen met Rod Stewart en Paul McCartney als “best men”.

Deel: