Rocker Rod Stewart liet tijdens een interview weten dat hij tijdens de Kerstdagen zich net als iedereen gedraagt. Hij geeft de voorkeur aan rustige feestjes gedurende de Kerstperiode. Hij houdt niet van extravagante feesten en grote cadeau’s, de zanger is van mening dat de het Kerstgevoel is het bij je geliefden te zijn. “Ik zal dit jaar in Londen zijn”, liet Rod weten. ” Mijn Kerst is net als die van iedereen. We geven geen groot feest, waarschijnlijk komen er een paar familieleden langs”.

Stewart is getrouwd met fotografe en model Penny Lancaster, en hebben samen twee jonge zoons, Alastair en Aiden. Uit andere relaties heeft de zanger nog zes kinderen. De 67-jarige ster staat bekend om zijn liefde voor sport. Vorige maand pinkte hij nog een traantje weg toen zijn favoriete voetbalclub Celtic won van Barcelona tijdens een wedstrijd in de UEFA Champions League. Komende vakantieperiode is Rod van plan om een aantal wedstrijden te gaan bezoeken. De zanger claimde recentelijk dat het voetbal heb heeft gered van een drugsverslaving. “Ik heb er altijd voor gezorgd dat ik lichamelijk fit ben, ik kocht nooit drugs”.

Deel: