De Belgische komiek URBANUS is terug…. en hoe! Na 11 jaar niet live te hebben opgetreden en alleen films en stripboeken te hebben uitgebracht, ging Urbanus de uitdaging aan om in december vorig jaar het Sportpaleis van Antwerpen te vullen. Die werd echter niet één keer gevuld, maar vier keer! Dat betekende maar liefst 54.000 fans Urbanus zagen optreden. Hierna volgde een hele tournee langs de Vlaamse theaters, welke ook in een mum van tijd uitverkocht.

Ter gelegenheid van deze 4 shows in het Sportpaleis bracht Universal de 4-dubbel CD ‘Goe Poeier’ uit, waarop alle grote hits van Urbanus terug te vinden zijn. Zo ook de kerstsingle ‘Bakske Vol Met Stro’, die ook nu weer veel wordt aangevraagd tijdens 3FM Serious Request.

URBANUS heeft de smaak nu echt te pakken. Na 12 jaar afwezigheidkan hij niet wachten om de Nederlanders te laten lachen en hun zorgen minimaal twee uur laten vergeten. Zijn ‘Best Of’ theatertour zal ook Nederland aandoen in het seizoen 2013 – 2014.
Het album ‘Goe Poeier’ zorgt hierbij voor een flinke portie voorpret.

Deel: