Met de toevoeging van zeven nieuwe namen is het programma van Stukafest Utrecht bijna compleet. De Utrechtse band My Blue Van, de eigenwijze comedian Chris van der Ende, Nederlandse popartiest Panc, warme volkmuziek van Rosa Ensemble, Clash of the Titans-finalist Sur Nilsson, een bohemiens soloperformance van Igor Vrebac en Als de Beren Komen komt met ‘De laatste nacht en andere verhalen’ langs.

De voorstellingen vinden plaats in twintig studentenkamers en duren dertig minuten. Zo kan je gedurende één avond drie verschillende voorstellingen bezoeken en uitgebreid proeven van de verschillende aanwezige kunstvormen. Tussendoor heb je een half uur de tijd om per fiets naar een volgende voorstelling te gaan.

Eerder bevestigd: de maker van LuckyTV (Sander van de Pavert), de Utrechtse band Coppersky, dansact Radar, dichter Daniël Vis, multikunstenaar Levi van Huygevoort, het Latin American Film Festival, de Utrechtse band Kodiaks, woordkunstenares Leslie Ebony, Comedytrain-lid Martijn Koning en schrijfster Jente Jong, Breaking Ground vertoont twee korte films en Keefman zorgt voor toneel.

De kaartverkoop start op vrijdag 4 januari in de ACU tijdens de Stukacontest. Daar wordt ook de laatste naam bevestigd. Kaarten voor de 2013 editie kosten € 4,50 euro voor één ronde of het Stukafeest, € 11,- voor drie rondes en € 14,- voor drie rondes inclusief toegang tot het Stukafeest.

Deel: