Woensdag 12 december neemt Hardwell met zijn eigen label Revealed Recordings de Be-at.tv studio over. Van 20.00 tot 00.00 uur geeft Hardwell samen met zijn Revealed residents Dannic, Dyro, Firebeatz, JoeySuki en Jordy Dazz een kijkje achter de schermen en zullen zij allen een exclusieve set ten gehore brengen. Daarnaast komen er tal van andere bekende gasten langs! De complete avond wordt live gestreamed op de site van Be-at.tv: www.be-at.tv en op de facebook pagina’s van Hardwell & Revealed Recordings. Tussen de sets door worden er interviews gedaan met alle gasten. Kijkers krijgen de kans om doormiddel van Facebook en Twitter (hashtag #RevealedTV) vragen te stellen welke vervolgens in de uitzending besproken worden.

Daarnaast zullen de kijkers vast een voorproefje krijgen van ‘The Sound of Revealed Vol.1’. Deze dubbelaar gemixt door Dannic en Dyro die beide 1 disc voor hun rekening nemen bestaat louter uit Revealed releases van 2012 en geeft goed weer waar de sound van Revealed voor staat en ieder op eigen manier interpreteert. ‘The Sound of Revealed vol.1’ is nu verkrijgbaar via iTunes. Op 15 december wordt deze op spectaculaire wijze gepresenteerd tijdens de release party in Nightrooms, Dormund.

http://www.youtube.com/watch?v=VXnVQ_nwSCI

Eind oktober opende het digitale kanaal Be-at.tv haar eigen studio boven de Jimmy Woo in Amsterdam. Be-at TV is een online wereldwijde community die clubs & clubbers, artiesten en Dj’s en muziek en fans met elkaar verbind. Ze vertonen via een livestream audiovisuele sets van ’s werelds grootste dance evenementen.

Deel: