Zaterdag 25 mei 2013: de negende editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Voor het negende jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Het succes van Toppers in Concert blijft onverminderd voortduren. Ook dit jaar, tijdens de ‘Love Boat Edition’, vierden ruim 200.000 uitgedoste fans op grootse wijze het feest van verbroedering. Met de drie shows van de editie 2012 komt het totaal aantal Toppers concerten op 25 uitverkochte stadionconcerten in 8 edities Toppers in Concert.

De beleving rond het evenement, de ongekende saamhorigheid en met elkaar al die grote hits luidkeels meezingen blijft bijzonder. Niet voor niets is Toppers in Concert niet meer weg te denken uit de agenda van vele trouwe bezoekers en al jaren het meest succesvolle muziekevenement van ons land.

Het thema voor 2013 is ‘THE 1001 NIGHT EDITION’. Het belooft een magische zwoele nacht te worden in een sprookjesachtig decor. Het kledingadvies is ‘Glitter Mystic With a Touch of Gold’. Prikkel de geest met de kleuren paars, rood, oranje en goud en laat de fantasie de vrije loop.

Maandag 17 december start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl, 0900-0088 en de Ticketpoint verkooppunten. Toppers in Concert ondersteunt de publiekscampagne “Weet waar je koopt” en adviseert dringend om kaarten uitsluitend via de officiële kanalen te bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Rene Froger en diverse verrassende speciale gasten zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar!

Deel: