Stukafest Utrecht heeft nieuwe namen toegevoegd aan het programma. De Utrechtse band Kodiaks, woordkunstenares Leslie Ebony, Comedytrain-lid Martijn Koning en schrijfster Jente Jong komen langs, Breaking Ground vertoont twee korte films en Keefman zorgt voor toneel. De kaartverkoop start op vrijdag 4 januari in de ACU tijdens de Stukacontest.

Dit jaar ligt de focus van Stukafest Utrecht op lokaal talent en lokale samenwerkingen.Daarom zal de Utrechtse band Kodiaks in een studentenkamer optreden die ingericht is door muziekwinkel Plato en krijgt het Utrechtse Theater Kikker een kamer waar zij het toneelstuk Keefman zullen vertonen.

De voorstellingen vinden plaats in twintig studentenkamers en duren dertig minuten. Zo kan je gedurende één avond drie verschillende voorstellingen bezoeken en uitgebreid proeven van de verschillende aanwezige kunstvormen. Tussen door heb je een half uur de tijd om per fiets naar een volgende voorstelling te gaan.

Kaarten voor de 2013 editie kosten €4,50 euro voor één ronde of het Stukafeest, €11,- voor drie rondes en € 14,- voor drie rondes inclusief toegang tot het Stukafeest.

Deel: