Kristel, Josje en Karen hebben het afgelopen jaar weer hard gewerkt aan een nieuw album en het resultaat mag er zijn! Met twaalf swingende K3 nummers, waaronder natuurlijk de titelsong ‘Waar zijn die engeltjes’ van de nieuwe film ‘K3 Bengeltjes’, is K3 klaar voor een muzikaal avontuur in de wolken. Vanaf deze week ligt het nieuwe album in de winkel en kunnen kinderen weer vrolijk meezingen en -swingen op de leukste K3 nummers!

De albumpresentatie van ‘Engeltjes’ werd zaterdag 17 november druk bezocht bij Studio 100 te Schelle. In een zaal in hemelse sferen gevuld met kinderen als kleine engeltjes hebben Kristel, Josje en Karen een exclusief optreden gegeven. De reacties van de dolenthousiaste jonge kinderen lieten zien dat ook dit album weer een groot succes is.

De nu al bekende single ‘Waar zijn die engeltjes’ brengt een mooie aanloop naar de nieuwe ‘K3 Bengeltjes’ film, welke op 12-12-’12 uitkomt. De nieuwe K3 liedjes blijven zoals altijd weer lekker in het hoofd hangen en er worden ook actuele onderwerpen aangesneden, zoals het nummer ‘Vind ik leuk’ met een knipoog naar Facebook.

Op het nieuwe K3 ‘Engeltjes’ album staan de volgende 12 liedjes:

1. ‘Waar zijn die engeltjes?’ *
2. ‘Zeg eens Aaa’
3. ‘Parapluutje’ *
4. ‘Mama kan alles’
5. ‘Vind ik leuk’ *
6. ‘Leugentje leugentje’
7. ‘Wie zal ik een kusje geven’
8. ‘Niet normaal’ *
9. ‘Gigaleuke dag’
10. ‘Jurkje’
11. ‘Zwaai als je verliefd bent’ *
12. ‘Mijn liefje achterna’

(*) uit de film ‘K3 Bengeltjes’

 

Deel: