Speciaal voor het televisieprogramma Ziggo Live komt PHANTOM LIMB naar Nederland voor een exclusieve showcase in Club Ziggo. Op zondag 9 december speelt de sensatie van Lowlands niet één, maar twee sets: een akoestische én een elektrische. Geef je op om gratis bij deze unieke opnames aanwezig te zijn!

Phantom Limb, ze hadden met The Pines een van de best verkochte cd’s op het Lowlands festival deze zomer. Luisterend naar die plaat zou je zeggen dat de country/soulband van het Amerikaanse platteland komt, maar de waarheid ligt iets anders: de roots van Phantom Limb liggen in Bristol, Engeland.

In 2008 verscheen in relatieve rust de eerste Phantom Limb plaat. Met de dit jaar uitgebrachte opvolger The Pines ging het vervolgens echt los voor het vijftal. De door The Black Crowes gitarist Marc Ford geproduceerde plaat zette de band in een klap op de kaart bij vele muziekliefhebbers.

The Pines ging de wereld over en met krachtige live optredens op grote festivals als Glastonbury, South By South West en Lowlands won Phantom Limb in rap tempo aan zieltjes. Belangrijke factor in dat succes: de dijk van een stem waarmee frontvrouw Yolanda Quartey gezegend is. Dat belooft wat voor Ziggo Live…

GRATIS BIJWONEN:
Ga naar http://www.ziggo.nl/ziggolive en zet jezelf met je vrienden op de gastenlijst! De eerste set begint om 20.00 uur, de deuren van Club Ziggo gaan een half uur eerder open.

Deel: