Exact vijf maanden na de release party die de band in juli gaf voor hun debuutalbum ‘Trust Me I’m A Doctor’ neemt gitarist Michiel Brankaert afscheid van zijn band Life’s Electric. Op 21 december zal Michiel voor het laatst samen met Life’s Electric schitteren tijdens Snorrepop in de Bosuil te Weert. Momenteel is Life’s Electric druk aan het zoeken naar een waardige vervanger van Michiel.

Michiel over zijn besluit om afscheid te nemen van Life’s Electric: “Momenteel ben ik op het punt aangekomen dat ik mijn studie ga afronden in het buitenland. Omdat ik geen zicht heb in hoe de toekomst er uit ziet, durf ik niet te zeggen wanneer ik terug kom. Daarom heb ik besloten om te stoppen bij Life’s Electric, Ik heb met deze band de meest gave en leerzame dingen op muzikaal gebied mee mogen maken. Words can’t express hoeveel ik om deze band en de jongens geef daarom was het geen makkelijk besluit om te maken maar ik wil de jongens niet tegenhouden te groeien naar hun potentieel.”

Life´s Electric is een jonge pop-rockband die zijn inspiratie ontleend aan acts als Paramore, Kings of Leon en Foo Fighters. ‘Trust Me I’m A Doctor’ is een debuutalbum, dat volledig zonder platenmaatschappij maar middels ‘crowdfunding’ tot stand gekomen is. De band sprak zijn trouwe achterban en netwerk aan, en wist op deze manier een professionele plaat af te leveren. Tijdens de release party eerder dit jaar heeft Life’s Electric samen met het aanwezige publiek de videoclip voor hun single ‘Miss Believe’ opgenomen.

Deel: