Een musical gebaseerd op het leven van Jeff Buckley’s leven is in de maak. Deze musical verteld het verhaal over Romeo en Julia en is momenteel in ontwikkeling, dit laat een Amerikaanse muziekwebsite weten. De titel van de musical wordt ‘The Last Goodbye’, een van Buckley’s populairste nummers. De regie zal in de handen liggen van Alex Timbers. De productie zal gebruik gaan maken van nog een aantal Buckley songs, waaronder ‘Lover, You Should Have Come Over’ en ‘Eternal Life’.

‘The Last Goodybe’ is niet de enige theaterproductie geinspireerd door Buckley’s leven. Een muzikale biografie met als titel ‘Greetings From Tim Buckley’ had haar premiere tijdens het Toronto International Film Festival, ookal is een officiele releasedatum nog niet bekend. Jeff Buckley overleed in 1997 op 30-jarige leeftijd tijdens een zwempartij in de Wolf rivier te Tennessee.

Deel: