De Canadese zanger J.D. Fortune, die de afgelopen zes jaar – tot afgelopen augustus – als frontman fungeerde voor INXS, heeft tijdens een interview voor een Amerikaanse muziekwebsite laten weten dat de band ermee is gestopt. Drummer John Farris kondigde dit aan voor 15.000 fans tijdens een concert dat ze zondag in het Australische Perth gaven, het laatste concert van hun tournee met hun huidige frontman Ciaran Gribbin. Sinds die aankondiging heeft de band via een officiele bekendmaking laten weten dat het voor iedereen een klap zal zijn, maar dat aan alles ooit een eind zal komen, dus ook aan INXS. “Als band hebben we nu zo’n 35 jaar opgetreden, het is nu tijd het tourneetijdperk af te sluiten. Natuurlijk zal onze muziek voort blijven bestaan en ons verdere leven zullen we daar een deel van uit blijven maken”.

Deel: