Het nieuwe album van One Direction “Take Me Home” is bekroond met de gouden status. Het album dat vandaag verscheen is al meer dan 25.000 keer verkocht. De opvolger van debuutalbum ‘Up All Night’ bevat samenwerkingen met een aantal topproducers en -songwriters. Nieuwe single ‘Little Things’ is geschreven door Ed Sheeran.

Onlangs trad One Direction op tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen en sleepte de band drie MTV Video Music Awards in de wacht. De nummers van het debuutalbum Up All Night zijn inmiddels al 12.5 miljoen bekeken en beluisterd op Youtube en Spotify in Nederland. De eerste single die afkomstig is van het nieuwe album, ‘Live While We’re Young’, verbrak het wereldwijde record van meest gestreamde track op Youtube binnen 24 uur. Vrijdag 2 november verscheen de nieuwe single ‘Little Things’. Beide singles staan in de top 5 van bestbekeken video’s op Youtube van dit moment.

De band is zeer verheugd met het enorme succes: bandlid Niall Horan: “Iedereen bedankt voor de geweldige support. We kunnen niet wachten om weer naar Nederland te komen.”

Deel: