In 2008 stond hij nog op North Sea Jazz en binnenkort komt hij weer naar Nederland. Tijdens deze tour treedt hij op samen met zijn ‘Bigger Band’ en zal hij een selectie spelen van zijn nieuwe album The Duke, waarop hij bekende nummers van Duke Ellington op eigen wijze heeft gearrangeerd, en uiteraard zullen zijn bekende hits niet ontbreken.

Joe Jackson is van alle markten thuis. De Britse zanger is nooit bang geweest om te experimenteren met jazz, blues, pop en elekronische muziek. Hij is in Nederland vooral bekend geworden met de albums Night and Day en Body And Soul. Amsterdam en Utrecht zijn al uitverkocht. In Groningen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, wees er snel bij.

2 november 2012 – Melkweg Amsterdam
3 november 2012 – Vredenburg Leidsche Rijn Utrecht
4 november 2012 – De Oosterpoort Groningen

Deel: