De jaarlijkse Housequake editie in de Cruise Terminal Rotterdam vindt plaats op zaterdag 27 oktober, van 22.00 tot 04.00 uur. De hightech audiovisuele show wordt van begin tot eind gedirigeerd door Housequake-duo Roog & Erick E, met vocalen van MC Roga. Kaarten (regular tickets: 30 euro, VIP tickets: 115 en 155 euro) zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels en online via: www.housequake.nl.

Let op: in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober gaat de wintertijd in. De klok gaat om 03.00 uur één uur achteruit; dat betekent een uur extra housequaken! Niet alleen de nacht maar ook het Housequake optreden duurt lekker lang. Warming-up en slotsets werden bij Housequake feesten in het verleden vaak ingevuld door collega-dj’s; dit jaar doen Roog en Erick E het op eigen houtje, van begin tot eind. Na tien uur durende shows op Housequake Festival en Dance Valley gaan ze nu zeven uur lang tekeer in de Rotterdamse dj-booth; als duo maar ook solo. Erick opent de avond, daarna staat Roog aan het roer en uiteraard doen ze de laatste uurtjes zij aan zij.

BEYOND TOMORROW
Na de succesvolle Housequake singles ‘People are People’ en ‘Out Of The Dark’ (Housequake feat. Michelle David) hebben Roog en Erick ook nu weer een juweeltje in handen. Het Housequake Festival anthem ‘Beyond Tomorrow’ (Housequake feat. Terri B!) verscheen deze maand als EP, bestaande uit vier tracks: de Radio Edit, Club Mix, Peter Brown Remix en Ant Brooks Remix. De EP is o.a. verkrijgbaar via Beatport (www.beatport.com/release/beyond-tomorrow/963036) en iTunes (http://itunes.apple.com/nl/album/beyond-tomorrow-feat.-terri/id557617308). Zo’n tienduizend Housequake Festivalgangers dansten in mei al op deze aanstekelijke hit.

SILENT DISCO
Heel even ontsnappen aan de Housequake hysterie kan 27 oktober in de Silent Disco – bekend van o.a. De Parade, maar debuterend in de Rotterdamse Cruise Terminal. Wie hier voor z’n rust komt (zoals de naam doet vermoeden) komt bedrogen uit. Door de draadloze hoofdtelefoons knalt het vrolijke hitfestijn van de Silent Disco DJ!

VIP LOUNGE
Living the good life? Voor 115 euro (Gold Ticket) of 155 euro (Platinum Ticket) beleef je de Next Level Housequake Experience (verzorgd door Ma Guise catering) in een besloten VIP ruimte van de Cruise Terminal – vanaf 22.00 uur toegankelijk via een exclusieve entree. Vips hebben de beschikking over aparte lockers, eigen toiletten en een eigen rookruimte. Deze Next Level Experience is inclusief: drank (fris, bier, wijn, Prosecco, Havana Club Rum, Absolut Vodka en Jameson Whiskey – exclusief Champagne en Redbull) plus smakelijke Midnight Bites (charcuterie buffet en bittergarnituur). Platinum Tickets zijn inclusief 50 euro aan munten (waarmee Champagne en Redbull gekocht kan worden) zodat liefhebbers van deze drankjes niet in de rij hoeven te staan bij de muntenverkoop. Het geluid van de hoofdzaal staat doorgeschakeld naar de VIP ruimte, zodat je muzikaal niets hoeft te missen tijdens het loungen.

Deel: