Gisteren zijn de eerste namen bekendgemaakt voor Noorderslag, dat op zaterdag 12 januari 2013 in de Groningse Oosterpoort plaatsvindt. Onder de eerste 8 acts bevindt zich Kensington. “Het voelt goed om er weer bij te zitten. In 2011 was het een mooi feest, dat we de komende editie zeker gaan proberen te overtreffen!”, aldus zanger/gitarist Eloi Youssef.

2013 belooft een druk jaar te gaan worden voor de band, want naast de Noorderslag-show kondigt Kensington ook 5 nieuwe headlineshows aan. ”De nieuwe tour is geboekt vanwege het succes van de huidige ‘ Vultures Tour’, waarvan inmiddels 7 shows zijn uitverkocht” vertelt drummer Niles van den Berg. De ‘Vultures Tour’ is echter pas halverwege en loopt nog tot 20 december. Het succesvolle 2012 wordt dan afgesloten met een show in thuisbasis Tivoli Oudegracht in Utrecht.

Tourdata:
21-03 Doornroosje – Nijmegen
22-03 Effenaar – Eindhoven
29-03 Melkweg – Amsterdam
05-04 Nieuwe Nor – Heerlen
12-04 Bibelot – Dordrecht

Tickets voor de nieuwe tour zijn reeds in de voorverkoop verkrijgbaar, m.u.v. Bibelot Dordrecht.

Deel: