De in Zuid-Afrika geboren, in Colorado U.S.A. woonachtige singersongwriter Gregory Alan Isakov is binnenkort in Nederland voor een tour, die bestaat uit acht optredens. Beinvloedt door artiesten als Leonard Cohen en Bruce Springsteen reist de getalenteerde Isakov inmiddels de halve wereld over om zijn kleine meesterwerkjes te vertolken. Of het nu in de Denver Post of MOJO magazine is, zijn muziek wordt overal goed ontvangen. De track If I Go I’m Going maakte o.a. deel uit van de Amerikaanse serie Californication met David Duchovny. Een nieuw album wordt in 2013 verwacht.


Speeldata:   
Maa       05        Nov.     NL        Eindhoven – Muziekgebouw Eindhoven
Din         06        Nov.     NL        Leiden – Q-bus
Woe      07        Nov.     NL        Deventer – Burgerweeshuis
Don       08        Nov.     NL        Ottersum – Roepaen
Vrij         09        Nov.     NL        Bakkeveen – De Slotplaats
Zat         10        Nov.     NL        Lage Vuursche – In The Woods
Zon        11        Nov.     NL        Hoorn – Het Huis Verloren
Din         13        Nov.     NL        Heerlen – Cultuurhuis Heerlen

Deel: