George Michael maakt geen toekomstplannen meer na zijn gevecht met een zeer zware longontsteking. De zanger liep vorig jaar een zware longontsteking op, waarna en voor zijn leven werd gevreesd. George liet onlangs tijdens een interview weten dat hij nu van dag tot dag leeft en niet of nauwelijks meer vooruit kijkt. De zanger verteld: "Wat ik geleerd heb van het zó dicht tegen de dood aan zitten is dat het geen zin heeft om gedetailleerde toekomstplannen te maken".

"Je weet nooit wat er om de hoek op je wacht. Natuurlijk blijf ik wel muziek maken, en zal ik met mijn partner Fadi gaan reizen". Echter, eer George op vakantie kan gaan heeft hij nog wel een en ander te doen, namelijk het afmaken van zijn nieuwe album. "Ik kan niet wachten tot mijn fans mijn nieuwe werk gehoord hebben", vervolgde hij. "Momenteel ben ik weer hard aan het werk in de studio en het bevalt me best. Het nieuwe album zal qua stijl liggen tussen 'Faith' en 'Older'. Het is behoorlijk up-tempo en ik weet zeker dat mijn fans het leuk zullen vinden. Komend jaar zal het album uit gaan komen, alleen heb ik er nog geen titel voor", aldus George.

Ondanks jaren van veel succes, heeft de zanger geen idee waarom hij nog steeds zó populair is, maar hij zal nooit arrogantie tonen omtrend zijn talent. Hij vervolgde: "Ik heb geen idee hoe dat gekomen is. Eerlijk, ik weet het niet. Maar ik ben er nog steeds en mijn nieuwe single 'White Light' geeft aan dat ik nog steeds niet van plan ben om de handdoek de ring in te werpen. In deze business is succes iets wat je zó weer kwijt bent. En niet alleen het succes, maar ook de gezonde twijfel aan jezelf. Je hebt dit nodig om iedere keer te proberen om beter te zijn. Ik denk altijd aan de mogelijkheid dat ik verloren heb, maar er niets van heb gemerkt. En dat is spannend. Op de dag dat ik me daar geen zorgen meer om maak, dat is de dag dat ik ermee stop, met muziek maken dan…. Zodra je zelfingenomen raakt met betrekking tot je talent, dan zou het zomaar kunnen wegdrijven. Maar zodra je beseft wat een voorrecht het is om in deze business getalenteerd en succesvol te zijn, dan is het onwaarschijnlijk dat het gebeurd".

Deel: