Op zaterdag 27 oktober geeft de ska band Madness een optreden in de Heineken Music Hall. Vandaag is bekend gemaakt dat de Bazzookas – van wie op 12 juni de dvd 'Groeten uit Paradiso verscheen – in het voorprogramma zullen staan. Mei 2011 bracht de band hun debuutalbum 'Kaboem!' uit. Op hun facebookpagina lieten ze gisteren weten dat ze vandaag "iets heuuuul vets" bekend zouden gaan maken. Hou hun facebookpagina in de gaten, binnenkort gaan de Bazzookas kaarten weggeven voor dit fantastische concert.

Maxazine had de eer om het album 'Kaboem!' te mogen ontvangen uit de handen van Bazz Barnasconi, frontman van de Bazzookas. Lees hier onze recensie over 'Kaboem!'

Foto (c) Raymond van Hoorn/Maxazine.nl

 

 

 

Madness concert Waar Madness onlangs nog een voor 20 miljoen kijkers uitgezonden optreden voor de Britse Koningin verzorgde op het dak van Buckingham Palace zal de band dit najaar afreizen naar één van hun favoriete bestemmingen: Nederland. En wel op zaterdag 27 oktober voor een optreden in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De Britse ska-band zal naar de hoofdstad afreizen voor een exclusief Nederlands concert. Madness brak in de jaren ’80 wereldwijd door met hun opzwepende ska en gold na de Beatles als de populairste Britse band allertijden. Ook in Nederland scoorde de band vele hits, songs als One Step Beyond, Baggy Trousers, Our House en Nightboat To Caïro stonden wekenlang in de hitlijsten. In 2010 speelde de band voor een uitverkochte HMH. Een jaar eerder waren zij al het verrassende hoogtepunt op het Pinkpop Festival. Dit najaar keert Madness terug naar de HMH voor een onvervalst ska-feest. Ook zal dan het 10e studio-album van Madness verschijnen.

Deel: