Het is "Brabant Open Air maand" hier op Maxazine. Iedere dag om 18.00 uur zijn er in onze quiz punten te vergaren om mooie prijzen te winnen. De komende maand maken twee personen kans op ieder 2 kaarten voor zaterdag van Brabant Open Air. De line-up liegt er niet om, namen als Kaiser Chiefs, Simple Minds, The Astroids Galaxy tour, Milow, The Kyteman Orchestra, Racoon, Miss Montreal, Rowwen Hèze en de Veulpoepers staan op het affice voor de vierde editie van Brabant Open Air. Op beide dagen vindt er een afterparty met een 90's tribute plaats met tijdens de eerste (vrijdag) nacht de Vengaboys, Right Said Fred, Captain Jack, Thea Austin (ex-Snap) en een disc jockey en de tweede (zaterdag) nacht een tribute aan wereldsterren als Amy Winehouse, Kings of Leon en Coldplay. Dus doe mee en win!

De "King of Rock & Roll" Elvis Presley heeft deze titel natuurlijk niet voor niets gekregen, dit door zijn vele hits waarmee hij met zijn heupwiegende dansstijl de meisjes het hoofd op hol bracht. Ontelbare gouden en platina platen sieren de muren van zijn huis Graceland. Logischerwijs bijna mocht Elvis ook een aantal Grammy's in ontvangst nemen. Hij werd 14 keer genomineerd en ontving er 3. Graag horen wij van jullie in welk genre en de titels waarvoor hij de Grammy's kreeg.

Stuur je antwoord zo snel mogelijk via PM naar https://www.maxazine.nl/profiel/muziekquiz.

Eerder meldden wij al dat Bavaria Open Air van naam is veranderd, en wel in Brabant Open Air. Het zal het gehouden gaan worden op een andere lokatie, te weten Eindhoven in plaats van Lieshout. Op deze nieuwe lokatie is gekozen voor het plein vóór het Klokgebouw op Strijp S. Dit jaar zal het tweedaagse festival gaan plaatsvinden op 24 en 25 augustus. Het programma gaat duren tot middernacht, waarna er in het Klokgebouw tot een uur of 4 nog even doorgefeest wordt. Editie 2011 mocht (ook al was het geen best weer) ruim 20.000 bezoekers verwelkomen. De line-up loog er toen niet om, namen als Caro Emerald, Guus Meeuwis, Di-rect, BZB, Within Temptation en UB40 sierden het affice. De organisatie hoopt tijdens editie 2012 het bezoekersaantal op zijn minst te evenaren en dat moet zeker gaan lukken als je de line-up ziet!

Deel: