Op zaterdag 14 juli is er wederom een nieuwe editie van Black Music Special in The Sand te Amsterdam. Nederlandse bekendste urban event maakt zich op voor een nieuwe editie met niemand minder dan RocNation’s artiest: J. Cole bekend van de hits “Work Out” en “In The Morning”. De 27-jarige Amerikaanse rapper en Producer J. Cole brengt in 2009 zijn eerste mixtape uit, die hij persoonlijk aan rapper Jay-Z gaf die hem snel daarna tekende bij zijn label RocNation.

Naast zijn releases “Work Out”, “Can’t Het Enough” en “In The Morning” is J. Cole ook een veel gevraagde featuring artiest voor bekende namen als Jay-Z, Beyonce, Drake, Trey Songz, Miguel en meer. Eind 2011 brengt J. Cole zijn officiële studio album “Cole World: The Sideline Story” uit dat bij de release zijn debuut maakte op een #1 positie in de Amerikaanse Billboard Top 200.

Naast deze spetterende performance van J Cole zal de lekkerste Hiphop en R&B worden geserveerd door dj’s Irwan, Franck, Nicky Fouquet, The Freshmen, Mitchell Supreme en Nicky Bizzle. Het geheel wordt gehost door FunX’s host: Q-Bah. Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via blackmusicspecial.nl en alle Free Record Shop vestigingen in Nederland.

Deel: