Volgens de Beastie Boys producer Mario Caldato Jr, beter bekend als Mario C, welke meewerkte aan een paar classic albums van de band – ‘Paul’s Boutique’ (1989), ‘Check Your Head (1992), ‘Ill Communication’ (1994) en ‘Hello Nasty’ (1998) – heeft de invloedrijke rap-band nog een schat van nog niet eerder uitgbracht materiaal in de kluis liggen.

Caldato vertelde dat er nog nummers zijn van alle genoemde albums (buiten ‘Paul’s Boutique’) die het niet haalden tot de albums welke het daglicht nog niet gezien hebben. “I actually went through it all recently and checked out a few things that weren’t used for Hello Nasty and there’s definitely two or three tracks that didn’t get utilized that could be utilized”. Klaarblijkelijk zijn er nog geen plannen om in de nabije toekomst de nummers uit te brengen, dit vanweg het feit dat de dood van Adam “MCA” Yauch nog vers in het geheugen ligt. “We’ll take it slowly. No one’s thinking of doing anything right away. It’s too soon”. Afgelopen week keerde Beastie Boy Adam “Ad-Rock” Horovitz voor het eerst terug op het podium sinds de dood van Adam.

Deel: