Vandaag gaat Win Loser Win LLowtour van start. Bij deze wedstijd via lowlands.nl zijn kaarten voor zes clubshows door heel Nederland te winnen. Bovendien krijgen de winnaars ook de kans om kaarten voor het uitverkochte Lowlands te kopen. Win Loser Win is het prijsvragenformat op lowlands.nl. Het hele jaar door zijn hier kaarten voor concerten, festivals en andere evenementen te winnen. 

Voor de Win Loser Win LLowtour zijn zes clubshows door heel Nederland geselecteerd waar bands spelen die inhoudelijk goed bij Lowlands passen maar die niet noodzakelijkerwijs op het festival zelf optreden. Voor deze zes optredens zijn kaarten via de reguliere voorverkoopkanalen te koop maar daarnaast kunnen via lowlands.nl voor iedere show 25×2 kaarten worden gewonnen.

Bovendien krijgen de winnaars -en de persoon die zij meenemen- bij hun bezoek aan het concert een voucher waarmee zij alsnog elk twee kaarten voor Lowlands kunnen kopen. Op deze manier krijgen mensen die door het snelle uitverkopen van het festival achter het net visten toch nog een kans om kaarten te bemachtigen. De wekelijkse hoofdprijs bestaat uit twee kaarten voor de betreffende clubshow én twee gratis Lowlandskaarten.

Concerten die onderdeel uitmaken van de Win Loser Win LLowtour zijn:

Dry the River: 14 mei, Effenaar – Eindhoven

Howler, 19 mei, Rotown – Rotterdam

White Denim, 29 mei, Melkweg – Amsterdam

The Brian Jonestown Massacre, 6 juni, Vera – Groningen

St. Vincent, 7 juli, Doornroosje – Nijmegen

Alabama Shakes, 11 juli, Tivoli – Utrecht

De wedstrijd voor het optreden van Dry the River is inmiddels van start. De overige wedstrijden volgen in de komende weken en worden via de site, Twitter en Facebook aangekondigd.

Deel: