lef! theater presenteert ‘Lover of Loser’, gebaseerd op het bekende boek van Carry Slee. De eerste interactieve musical ter wereld, met choreografie van Dan Karaty (So You Think You Can Dance) en muziek van Fouradi. Het boek ‘Lover of Loser’ van Carry Slee was eerder als bioscoopfilm te zien en nu komt ‘Lover of Loser’ als interactieve musical naar de theaters. In het boek bepaalde de lezer de afloop van het verhaal door te kiezen, nu bepaalt het publiek in de theaterzaal hoe de voorstelling verloopt. ‘Lover of Loser’ gaat op 4 november 2012 in première in het Zaantheater te Zaandam en is daarna tot en met 10 maart 2013 door heel Nederland te zien.

De vijftienjarige Eva heeft problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva’s beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie ze verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? Het publiek bepaalt het hoe het verhaal verder gaat. De cast bestaat uit onder anderen Pip Pellens (GTST, Disney’s On Tour), Pim Wessels (Spangas, Scheepsjongens van Bontekoe, Dolfje Weerwolfje), Nabil Aoulad Ayad (De Co-assistent) en Lauretta Gerards (ONM, Expeditie Robinson).

Dan Karaty, bekend van So You Think You Can Dance, The Ultimate Dancebattle en Holland’s Got Talent, en choreograaf van onder anderen Britney Spears en Kylie Minogue, ontwikkelt speciaal voor Lover of Loser een compleet nieuwe choreografie. Brahim Fouradi, bekend van de hits ‘1 Ding’ en ‘Flipmuziek’, schrijft samen met Fons Merkies de muziek van ‘Lover of Loser’. Het script is van Marc Veerkamp en de regie van Benno Hoogveld. ‘Lover of Loser’ gaat op 4 november 2012 in première in het Zaantheater Zaandam en is daarna tot en met 10 maart 2013 door heel Nederland te zien. De kaartverkoop is bij verschillende theaters inmiddels gestart. Deze interactieve musical wordt geproduceerd door lef! theater, producent van musicals speciaal voor jongeren.

Deel: