Op 26 april zal Jodymoon in Theater de Naald in Naaldwijk haar nieuwe album ‘The life you never planned on’ presenteren. Het nieuwe album is deels in New York tot stand gekomen in samenwerking met Bryce Goggin, bekend van onder meer Joan As Police Woman en Antony and The Johnsons. Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008), gaf afgelopen jaar een reeks concerten in Canada en heeft als voorprogramma gespeeld voor onder meer Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. Het album ‘The Life You Never Planned On’ is Jodymoon’s vierde album en ligt op 27 april 2012 in de winkels.

Voor deze cd-presentatie mag Maxazine enkele kaarten weggeven, en dat doen we dan ook graag. Wat moet je doen om op 26 april bij de cd-presentatie te zijn? Niet veel: een mailtje naar jodymoon@maxazine.nl is genoeg! Zet daarin je naam, email-adres en waarom je graag naar Jodymoon wil en misschien kiezen we je uit om op 26 april in Theater de Naald in Naaldwijk bij de cd-presentatie aanwezig te zijn.

Foto (c) Perry Schrijvers

Deel: