altFrank van der Reep, zanger van The Covenant, krijgt het druk. Voorafgaand aan het 25-jarig jubileum van zijn band, zingt Frank als solist met zijn rock-koor op het jubileumconcert van Carré, dat 125 jaar bestaat. Als je snel bent kun je je nog opgeven om samen met hem te zingen in Carré op 8 september 2012. Daarvóór wordt er ook nog een flash-mob gedaan. Dat kan niet anders dan een memorabele dag worden.

2012-2013 is voor The Covenant het 25e seizoen. Dit gehele seizoen zal de band vooral in de zalen en zaaltjes, cafés en jongerencentra spelen waar ze de afgelopen 25 jaar eerder gestaan hebben. Tijdens deze “The Covenant Rewind-tour” worden beelden geprojecteerd van 1988 tot nu. Er komen fragmenten voorbij van de (meer dan) 750 optredens, zes goed ontvangen albums, diverse voorprogramma’s (Pearl Jam, Tragically Hip, W.A.S.P.), New Model Army, Shane McGowan (Pogues), Spear of Destiny, Thelonious Monster), radio- en lokale tv-optredens (Radio3, 2-meter-sessies, AT5), vermeldingen in de Hardrock en heavy metal-gids, de Pop Encyclopedie, interviews (Oor, Aardschok etc.) en natuurlijk veel dubieuze on – en offstage foto’s .

The Covenant is rock pur-sang uit Amsterdam, gemaakt door: Frank van der Reep (zang), Peter Stap (bas), Chris Heemskerk (drums), Hans Koomans (gitaar). Het zevende album, een rock-opera in drie delen, is in de maak. Wil je je opgeven om samen met Frank in Carré te komen zingen, ga dan naar www.carre.nl/stem, scroll naar “Frank van der Reep” en geef je op middels het formulier onder zijn filmpje. Je hebt tot 1 juni de tijd, let wel: 50 inschrijvingen = vol.

Deel: