Met de toevoeging van Eli ‘Paperboy’ Reed & The True Loves op zaterdag 7 en Jonas & The Massive Attraction op zondag 8 juli is het programma voor Bospop 2012 compleet. De 32e editie van Bospop vindt plaats op Evenemententerrein Weert Noord. Het muzikale programma van Bospop speelt zich af op twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Op Bospop bevindt zich verder een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt.

Slechts één dag duurde het totale opnameproces van zijn in eigen beheer uitgebrachte debuutalbum, getiteld ‘Eli Paperboy Reed Sings Walkin’ and Talkin’and Other Smash Hits’. Maar liefst één uur staat dezelfde Amerikaanse soul- blues en funkartiest Eli ‘Paperboy’ Reed op het podium van Bospop. Samen met vaste begeleidingsband The True Loves maakt hij de line-up voor zaterdag 7 juli compleet, zoals Jonas & The Massive Attraction dat doet voor de zondagprogrammering van het festival. Zowel van Eli ‘Paperboy’ Reed & The True Loves (‘Come And Get It’) als van Jonas & The Massive Attraction (‘Big Slice’) verschenen de laatste platen in 2010. Het net als Alanis Morissette uit Montreal afkomstige Jonas & The Massive Attraction zette zich in 2004 op de muzikale wereldkaart, toen het vijftal op tour mocht met Van Halen. Verschillende nominaties, veel optredens en enkele albums later is het nu de buurt aan Bospop! Op zondag 8 juli 2012.

Zaterdag 7 juli: Lenny Kravitz, Chris Cornell, Wolfmother, Ed Kowalczyk, Beth Hart, Los Lobos, Los Lonely Boys, Seether, Eli ‘Paperboy’ Reed & The True Loves, Trombone Shorty & Orleans Avenue, The Union, Vintage Trouble en Black-Bone
Zondag 8 juli: Alanis Morissette, Gavin DeGraw, The Cult, The Waterboys, Tom Jones, Patti Smith, Opeth, Kenny Wayne Shepherd, Adrenaline Mob, DeWolff, Jonas & The Massive Attraction, Needtobreathe en Powerslave

//

Deel: