Charly Luske begint na zijn favorietenrol in The Voice of Holland aan de volgende fase van zijn muzikale carrière. Vandaag komt zijn eerste single uit, ‘Nobody’s Guy’: een unieke bewerking van Anouk’s ‘Nobody’s Wife’. Verrassend en gedurfd. De studio versie van ‘Nobody’s Guy’, wijkt sterk af van het originele nummer. Ook is de studio opname geheel anders dan de versie die Charly ten gehore bracht tijdens één van de live shows van The Voice of Holland. Enkel de tekst is op één woord na hetzelfde gebleven.

Luske over zijn versie van ‘Nobody’s Guy’: “Omdat het idee van een totaal andere, rustige versie van dit nummer zo in mijn hoofd bleef hangen, heb ik besloten om het nummer helemaal op mijn manier op te nemen. Midden in de nacht werd ik wakker met een bepaald arrangement in m’n hoofd, zette m’n telefoon op de dictafoon stand en nam het op. Uiteindelijk is dat de basis van de track geworden. Een gestripte uitvoering van een geweldige song!”. Luske werkt de aankomende periode aan zijn eerste album wat later dit jaar verschijnt.

Charly Luske’s oude versie:

Deel: