Het gaat goed met Case Mayfield en zijn onlangs verschenen album The Many Colored Beast. Airplay op 3FM, DWDD, uitstekende recensies (“Briljante plaat” in Parool, “verbluffend” in de Telegraaf), de cover van De Volkskrant cultuurbijlage en een opzienbarend interview op 3VOOR12. Case toert op dit moment met zijn band langs de Nederlandse podia en speelt deze zomer op diverse festivals. Zijn show in de bovenzaal van Paradiso verkocht binnen no-time uit; hij mag daar op 10 oktober terug komen om de grote zaal plat te spelen.

Maar Case houdt niet alleen van grote zalen. Zo veroverde hij vele harten met zijn huiskamerconcerten, die hij nog steeds regelmatig geeft, en speelde hij in verschillende platenzaken. Op Record Store Day 2012 (dit jaar op zaterdag 21 april) spelen vele artiesten door het hele land in platenzaken, maar Case zou Case niet zijn als hij het niet net even anders zou doen: hij gaat proberen het record instore optredens op één dag te verbreken, een record dat sinds vorig jaar met 9 stuks op naam van Eefje de Visser staat. Case probeert er nu geen tien, maar maarliefst elf te halen met dit moordende schema:

{slide=Schema 21 april:} 10.00 Boudisque Utrecht – Vredenburg 31, Utrecht
10.40 Plato Utrecht – Voorstraat 35, Utrecht
12.00 Velvet Amersfoort – Havik 7a, Amersfoort
13.20 Velvet Amsterdam – Rozengracht 40, Amsterdam
14.00 Concerto – Utrechtsestraat 52-60 , Amsterdam
15.00 Velvet Leiden – Nieuwe Rijn 34, Leiden
15.40 Plato Leiden – Vrouwensteeg 4-6, Leiden
16.40 Velvet Rotterdam – Oude Binnenweg 121a, Rotterdam
17.20 Plato Rotterdam – Meent 116, Rotterdam
18.10 Sounds Delft – Brabantse Turfmarkt 83, Delft
20.00 Velvet Delft – Voldersgracht 3, Delft
{/slide}

Deel: