Tickets voor de viering van de 550ste episode van Armin van Buuren’s populaire radioshow, zijn bijna uitverkocht. Op zaterdag 31 maart vindt het grootste indoor trancefestival van de wereld plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. De kaartverkoop van A State Of Trance 550 loopt nu echter op haar hoogtepunt, fans van Armin van Buuren en al die andere dj-grootheden die langs gaan komen wordt nu aangeraden de laatste tickets te scoren!

Nog minder dan twee weken voordat het feest losbarst. De 550e uitzending van Armin van Buuren’s populaire radioshow heeft inmiddels vele heftige nachten veroorzaakt, met een wereldtour die ondermeer langs Londen, Moskou, Kiev en Los Angeles ging. Met een uniek, indoor trancefestival in de Brabanthallen zal de tour een spectaculair slot bereiken.

Want er staan nogal wat dj’s op het programma. Naast Armin van Buuren zelf zijn er op ASOT550 bijvoorbeeld ook optredens van Ferry Corsten, Cosmic Gate, Markus Schulz, John O’Callaghan, Aly & Fila, Arty, Gareth Emery, Gabriel & Dresden, Sied van Riel en vele anderen. Zo beleeft de radioshow een verjaardag in stijl; groots en gevarieerd, met tientallen artiesten verspreid over vijf podia. De sfeer op de dansvloeren zal ongekend zijn, zeker nu de kaartverkoop razend hard is gegaan. ASOT550 lijkt uit te gaan verkopen, de laatste tickets zijn nu in de verkoop gegaan.

Foto (c) Armelle van Helden/Maxazine.nl

Deel: