De verwachting is dat Bruce Springsteen komende lente zijn 24e album gaat uitbrengen. Geruchten gaan dat er in de nummers Ierse folk – en HipHopinvloeden te horen zullen zijn. Een bron laat weten dat het Springsteen's "angriest" album tot nu toe zal worden. The Boss staat bekend als vertegenwoordiger van de werkende man en weet als geen ander de wereld zoals hij nu is in zijn nummers te verwoorden.

De Vietnam oorlog, de verkiezingen, geen onderwerp werd geschuwd en het lijkt alsof het nu het ideale moment is om een nieuw album uit te brengen. Verder laat de bron weten dat Bruce niet zomaar wat liedjes heeft geschreven, maar dat ze wel degelijk ergens over gaan. Hoofdzakelijk zullen ze als onderwerp hebben wat er nu allemaal gaande is in de wereld. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar zodra dit wel zo is, lees je het natuurlijk hier op Maxazine!

Deel: