De kaartverkoop voor Toppers in Concert 2012 loopt zo voorspoedig dat de succesformatie besloten heeft een extra concert op Hemelvaartsdag donderdag 17 mei toe te voegen. Het ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ is naast 18 en 19 mei nu dus ook op de landelijke feestdag 17 mei in de Amsterdam ArenA. Het thema voor 2012 is ‘THE LOVE BOAT EDITION’ en de Toppers vragen iedereen gekleed te komen in Glitter Marine White & Blue. Toppers in Concert belooft dus ook dit jaar weer een absoluut ‘over de top’ spektakelstuk te worden.

‘Hemelvaartsdag is een perfecte dag voor onze fans die er vaak een complete dag uit van maken. In Amsterdam en rondom het stadion zit de sfeer er altijd al vroeg in. Iedereen kan lekker vroeg richting Amsterdam en de ArenA en in de stemming komen voor het feest van het jaar.’, aldus de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger.Het succes van Toppers in Concert blijft onverminderd voortduren. De DVD met de concertregistratie van Toppers in Concert 2011 staat al weken op de nummer 1 positie van de charts en ook de vraag naar tickets voor Toppers in Concert 2012 is enorm. De mensen hebben juist nu behoefte aan een avond ongedwongen feest vieren. Niet voor niets wordt Toppers in Concert ook al jaren het feest van verbroedering genoemd.

Met deze drie concerten komt de teller totaal op het jubileumaantal van 25 Topperscconcerten in 8 edities. In het Hemelvaart weekend wordt het dus weer drie avonden meezingen en swingen met de allergrootste nationale en internationale meezingers en de ‘Guest Stars’ Paul de Leeuw, Glennis Grace en diverse andere muzikale verrassingen.

Deel: